Op vrijdag 03 september start weer een training Chakra’s & Edelstenen.

Een combinatie van:
Edelstenen, Psychologie en Energie
Drie maanden lang een helende reis door je lichaam.
Elke twee weken een middag training, 8 middagen totaal.

Na deze training:
* Heb jij meer kennis over de methodiek van de Levensbronnen®
* Weet je hoe je edelstenen in kunt zetten op je chakra’s
* Begrijp je wat de chakra’s betekenen en hoe belangrijk ze zijn in je dagelijks leven.

In de training ga je aan het werk met de methodiek van de Levensbronnen®. Dit is een training waar de archetypen van Jung verbonden zijn aan de chakra’s.

Je gaat hier ervaren hoe je in balans bent, wanneer je teveel of te weinig energie hebt in dit chakra en wat dit in je gedrag laat zien.

Het is een bewustwordingsproces over je groei en ontwikkeling. Het geeft inzichten in wie je bent.
Door te voelen en te ervaren hoe deze methodiek zijn werk doet zal je bemerken wat dit voor jou betekent. Je heelt jezelf op elk niveau.

Een helingsproces op alle lagen dat je veel zal brengen!

Verder gaan we aan de slag met de helende energie van edelstenen en krijg je nog meer kennis per chakra. Dit alles aan de hand van verschillende oefeningen en een stuk theorie.

De training is opgebouwd uit 8 middagen. 7 middagen waar we steeds 1 chakra behandelen. En als afronding een middag waar we jouw essentiële levensbron gaan bepalen. Want één van deze Levensbronnen® is die waar jij je het meest mee verbonden voelt. Waar je je in dit leven de meeste uitdagingen op krijgt maar ook waar jouw kracht ligt.
De Levensbron die jou uniek maakt!

De totale kosten van deze intensieve training bedraagt € 556,00 (€ 69,50 per dag).
Dit is inclusief een map met lesmateriaal en 10% korting op de edelstenen die je mogelijk gaande de training aan wilt schaffen.

Daar je een helingsproces in gaat is het belangrijk dat we een ritme aanhouden van 14 dagen. Deze gehele training staat in de planning voor vrijdag 03 september, 17 september, 01 oktober, 15 oktober, 29 oktober, 12 november, 26 november en 10 december van 13.00 – 16.00 uur.

Heb je vragen en/of wil je mee doen? Laat het me weten!

Inspirerende groet,

Diana