Elke dag genieten van de kracht van kristallen. Hun helende werking tot je nemen met edelsteenwater. Ik zie het als een magische cocktail, persoonlijk af te stemmen op dat wat jij nodig hebt.Neem bv een mooie karaf en vul deze met een aantal edelstenen, binnen een half uur is het water opgeladen met de energie van de mineralen. Maar je kunt het natuurlijk ook in een bidon doen, of een fles met een reservoir waar de edelstenen in zitten.

Maar eerst zijn er wel een aantal zaken die van belang zijn om te weten!

  • Gebruik geen stenen die kunnen versplinteren of metalen bevatten. Hou het bij voorkeur bij trommelstenen en kijk anders naar combinaties in het gratis e-book ‘Een cocktail van edelsteenwater’.
  • Laat de combinatie een half uur staan. Die tijd hebben de edelstenen nodig om hun energie aan het water toe te voegen.
  • Dit type water heeft een milde tot sterke werking op je systeem.
  • Het water elke 24 uur verversen om groei van bacteriën te voorkomen.
  • Drink niet meer dan 2 flessen per dag, geef je lichaam tijd om te helen.

Hier kort een aantal combinaties als voorbeeld. Deze zijn ook te krijgen in de webwinkel:

Set ENERGIZE, geeft je energie en vitaliteit.

Sneeuwkwarts (ook wel melkkwarts genoemd): brengt energie naar de lichaamsdelen die de energie het hardst nodig hebben en bevordert de opname van mineralen en vitaminen.
Carneool: geeft vitaliteit maar ook daadkracht. Hij heeft een mooie activerende, motiverende en aardende energie die tevens zorgt voor een goed humeur.
Bergkristal: is een goede verdeler van de energie. Helpt je bij slapeloosheid en vermoeidheid. Werkt graag samen met de energie van andere edelstenen en verbetert de kwaliteit van het water.

Set FIT, stimuleert je stofwisseling en vetverbranding.

Rode jaspis: versterkt je vitaliteit en herstelt je spieren en zenuwen na sporten. Hij stimuleert je spijsvertering, bevordert je wilskracht en doorzettingsvermogen.
Sodaliet: geeft je meer zelfvertrouwen en zelfrespect. Hij stimuleert je om door te gaan als je het even moeilijk hebt. Hij helpt je om oude gedragspatronen los te laten en je gevoelens te uiten. Hij stimuleert tevens je stofwisseling.
Bergkristal: is een goede verdeler van de energie. Hij reinigt je lichaam en geeft vitaliteit. Hij Werkt graag samen met de energie van andere edelstenen en verbetert de kwaliteit van het water.

Set FOCUS, versterkt het geheugen, geeft focus en bevordert je concentratie.

Groene fluoriet: helpt je om snel te denken en het te begrijpen. Hij bevordert je concentratie en helpt je om verbanden te leggen. Hij brengt balans tussen je beide hersenhelften.
Sardonyx: verhoogt je waarnemings-en onderscheidingsvermogen. Hij verbetert je concentratie en het vermogen om alles tot je te nemen aan informatie.
Amethist: geeft je de helderheid en het bewustzijn om stappen te maken. Hij houdt je alert en laat je zien wat echt belangrijk is. Hij geeft je ook innerlijke vrede en versterkt je intuïtie.

Set LOVE, gaat over liefde, empathie, innerlijke vrede, bewustzijn en harmonie.

Amethist: stimuleert je eerlijk en oprecht te zijn door je beoordelingsvermogen te versterken. Hij helpt je bij conflicten maar ook met acceptatie en het ervaren van innerlijke vrede.
Rozenkwarts: versterkt de (zelf)liefde. Maakt je hartelijk en geeft je mededogen. Hij versterkt je intuïtie en empatisch vermogen.
Bergkristal: is een goede verdeler van de energie. Hij verbetert je waarneming, aandacht en begrip. Hij Werkt graag samen met de energie van andere edelstenen en verbetert de kwaliteit van het water.

Set PURE, helpt je lichaam en geest te zuiveren en te ontgiften.

Zwarte toermalijn: biedt je bescherming op alle levels maar ook tegen electro-magnetische straling. Hij stimuleert je nieren en reinigt je lichaam van giftige stoffen zoals ook zware metalen. Wees je bewust dat hij je helpt te reinigen op elk level, fysiek, geestelijk en mentaal.
Gele calciet: versterkt de huid, je bindweefsel, botten en tanden. Hij bevordert je spijsvertering met de opname van voedingsstoffen.
Bergkristal: is een goede verdeler van de energie. Zorgt voor de inwendige reiniging en om te ontslakken. Werkt graag samen met de energie van andere edelstenen en verbetert de kwaliteit van het water.

Set RELAX, helpt je te ontspannen en stress te verminderen.

Dumortieriet: geeft je meer balans en vermindert je stress. Ben je nerveus of heb je paniekaanvallen, hyperventilatie of ben je overgevoelig? Dan biedt hij je kalmte en geeft je vertrouwen.
Boomagaat: geeft je kalmte en (innerlijke) geborgenheid waardoor je meer rust zult ervaren. Ook mentaal zal je bemerken dat het rustiger is.
Bergkristal: is een goede verdeler van de energie. Werkt graag samen met de energie van andere edelstenen en verbetert de kwaliteit van het water.
Zijn zuiverende, heldere energie biedt extra stabiliteit en ontspanning.