The sun sees your body

The moon sees your soul

De maancycli intrigeert mij met de jaren steeds meer. Het thema dat de energie in zich draagt. Wat je in heel je lichaam en geest voelt aan veranderingen en trilling. En bovenal wat die resonantie met je totale systeem doet tot op celniveau. De verbinding die ik voel, het proces wat het met zich mee brengt. Ik deel het graag met je omdat je zo de flow van je natuur leert kennen.

Daarom heb ik een Full Moon abonnement. Voor een klein bedrag per maand (€ 9,95) ben je aangesloten in een besloten Facebook-groep. Hier hou ik je op de hoogte over de maanfases, de energie en het thema. Maar krijg je ook korting op edelstenen en heb ik regelmatig leuke acties.

Een groep waar ik je informeer en bovenal inspireer om ook met de cycli mee te lopen. Maar ook een groep waar je kunt delen over jouw proces en verbinding kunt vinden met anderen in een kring van vertrouwen. Een groep die zal groeien en waar meer gelijkgestemden zich bij aan zullen gaan sluiten.

Per maand opzegbaar en verder geen enkele verplichting.