Golden healer heeft een krachtige en hoge vibratie en is een mooie variant op lemurisch kristal. 

Ondanks zijn hoge vibratie is zijn trilling wel zacht en vredig. Hij geneest op alle niveaus, stimuleert en versterkt je energie. Het werkt reinigend en bevordert ook de doorstroming van die energie en ruimt hierbij blokkades op. Hij helpt je contact te maken met je gouden Goddelijke energie van de bron. Golden healer geeft je innerlijke rust en vertrouwen. Geeft je een gevoel van vrede. Hij helpt jezelf, je situatie en de wereld te accepteren. Golden healer werkt tevens op verschillende chakra’s, brengt ze in balans en laat de stroming van energie weer door de energiebanen heen stromen. 

Fysiek werkt hij ontgiftend en heeft een positieve werking op het immuunsysteem. Golden healer werkt ook helend voor je spijsvertering, darmen, alvleesklier en bij buikkrampen. 

Sterrenbeeld: Waterman
Chakra: 3e (zonnevlecht), 6e (derde oog) en 7e (kruin)

Note: Reiniging: Edelstenen geven hun energie aan de drager van de steen of ruimte waar ze zich in bevinden. Om hun werking goed te blijven doen dienen ze zich af en toe op te kunnen laden. Om hun werking te vergroten dan wel versterken kun je ze een nacht in het maanlicht leggen (kan gewoon achter het raam). Bij volle maan is dit proces nog intenser.