Op deze pagina ga ik je inspiratie geven. Muziek, video’s, blogs en meer waardoor ik geïnspireerd ben en wordt.

Om te beginnen mijn top 10 van heerlijke inspirerende muziek. Neem rustig een kijkje maar weet dat als je eenmaal begint, de tijd omvliegt en je heerlijk verdwaalt in deze verbindende energie. Enjoy!

Dit nummer wil ik met je delen omdat het mij raakt in mijn hart. Of je het nu in het grotere geheel ziet of in je hart. Het gaat om overgave, geloof, liefde, hoop, kracht en vertrouwen. Verbinding met al dat is. Bewust zijn van je keuzes en bovenal jezelf lief hebben tot in elke vezel. Deel jouw stralende licht met de wereld en laten we een netwerk van lichtwerkers vormen. Spreading the light.
Ook hier een lied om te luisteren. Dit is een lied van zelfbedachte woorden maar het raakt mij diep. Ooit hoop ik nog in een zanggroepje te komen waar we met elkaar dit soort liedjes zingen. Wat lijkt me dat geweldig!
Ik ben een groot fan van Ludovico Einaudi. Ik heb twee concerten van hem live mogen ervaren en wat een geweldige ervaring. Hij ging een keer zo op in zijn spel dat hij zich na afloop verontschuldigde omdat hij tussendoor geen gesprek met ons, het publiek, was aangegaan. Maar dat vind ik nu juist zo mooi aan hem en ik herken mijzelf. Hij ademt zijn muziek zo als ik mij verbonden voel met edelstenen. Zijn muziek heb ik tijdens mijn werk vaak op staan als achtergrondmuziek. Love it!
Deze Nederlandse artiest, The Wanderer, vind ik geweldig. Prachtige liedjes
Wat had ik graag bij dit moment aanwezig geweest.
De natuur, muziek en passie verbonden met al dat is.
Lijflied voor elke vrouw! Amen!
Dit nummer is mijn beltoon. Do I need to say more… Love it!
Waar je hart is, dat wat jou tot in je diepste zijn raakt. Dat is de weg! Geef je er aan over.
Go with the flow en let the journey surprise you!
Ik ontwikkel mij graag verder, steeds een laagje afpellen. Dat voelt vaak als achtbanen. Maar elke keer weer weet ik dat het het waard is. Dat ik niet alleen ben en dat ik het mag ervaren als een roadtrip vol ontdekkingen, inzichten en verdieping. Een cadeau voor mijn ziel.
Zo en nu gaan we nog even dansend de kamer door! Ben je op kantoor? Sleur je collega’s van hun stoel en even een 5-minute break. Voel, beweeg, geniet en geef je er heerlijk aan over. Smile!