Edelstenen workshop voor kids

Op verzoek van een aantal ouders ben ik begin 2022 gestart met workshops voor kids van 11-16 jaar. De kinderen (of eigenlijk, jonge wijze mensen) zijn erg enthousiast en willen graag vaker terugkomen. Daarom bied ik deze workshop vaker aan!

Tijdens de workshop mogen de kinderen al hun vragen over edelstenen op mij afvuren. Ik vertel over de helende energie van edelstenen, hoe en waarvoor je ze in kan zetten en hoe je ze kan reinigen. Daarnaast doen we leuke oefeningen en bekijken we de verschillende vormen en structuren. Na afloop is er de ruimte om lekker te shoppen!

Informatie voor ouders

Als ouder wil ik je vragen om je kind af te zetten rond 09.45 uur. Om 11.30 uur gaat de deur weer open om mee te shoppen of mee te kijken. Alleen ophalen is natuurlijk ook goed. En nu op de nieuwe locatie in Heinenoord, is het nog geen tien minuten lopen vanaf busstation Reedijk te Heinenoord, dus ook zelf met de bus komen behoort nu tot een ideale mogelijkheid!

Is jouw kind ook dol op edelstenen en heeft hij/zij misschien een vriend of vriendin die gezellig mee wil? Neem dan contact op zodat je zeker bent van een plaats!

De kosten van de workshop bedragen € 17,50.