Edelstenen workshop voor kids

Op verzoek van een aantal ouders ben ik begin 2022 gestart met workshops voor kids van 11-16 jaar. De kinderen (of eigenlijk, jonge wijze mensen) zijn erg enthousiast en willen graag vaker terugkomen. Daarom bied ik deze workshop vaker aan!

Tijdens de workshop mogen de kinderen al hun vragen over edelstenen op mij afvuren. Ik vertel over de helende energie van edelstenen, hoe en waarvoor je ze in kan zetten en hoe je ze kan reinigen. Daarnaast doen we leuke oefeningen en bekijken we de verschillende vormen en structuren. Na afloop is er de ruimte om lekker te shoppen!

Informatie voor ouders

Als ouder wil ik je vragen om je kind af te zetten rond 09.45 uur. Om 11.30 uur gaat de deur weer open om mee te shoppen of mee te kijken. Alleen ophalen is natuurlijk ook goed. En nu op de nieuwe locatie aan de Oostdijk 21 in Oud-Beijerland, is de bushalte richting o.a. busstation Reedijk te Heinenoord direct achter ons pand. Dus ook zelf met de bus komen behoort nu tot een ideale mogelijkheid!

Is jouw kind ook dol op edelstenen en heeft hij/zij misschien een vriend of vriendin die gezellig mee wil? Boek hier dan je stoel zodat je zeker bent van een plaats!

De kosten van de workshop bedragen € 19,95.
Note: Meld jij je af 48 uur van te voren dan krijg je je gehele aankoopbedrag terug. Bij 24 uur van te voren 50% en bij minder dan 24 uur vindt er geen restitutie plaats.