Ik ben Diana, levenscounselor en kristallencoach. Maar ook ben ik een vrouw, vriendin, moeder en heb ik, net als jij, nog veel meer prachtige kwaliteiten. 

Vele jaren heb ik een masker gedragen, luisterde niet naar mijn hart en deed alles met mijn hoofd. Later besefte ik dat ik vooral deed wat ik dacht (!) dat anderen van mij verwachten. In 2012 kwam het keerpunt en ben ik gaan ontdekken wie ik in essentie ben. 

Jarenlang zag ik mijn kwaliteiten en ervaringen niet als waarde. Tien jaar medevennoot zijn in het familiebedrijf, daarna vele jaren in dienst van bedrijven waar ik contacten opbouwde met ondernemers, leveranciers, collega’s en mijn kennis overbracht. Ik deed het en zag de kracht er niet van, dat dat is wie ik ben. Anderen handvatten aanreiken, ondersteunen en stimuleren tot groei en hierbij de helende energie van edelstenen en mineralen inzetten.

Continue word je gewezen op de verandering in je lijf en in je denken. Het is confronterend als je het als onvermogen ziet. Het is liefdevol als je het accepteert en weet dat je er snel iets aan kan veranderen. Er tegen vechten heeft geen zin, je vecht tegen jezelf, dus wie wint dit gevecht? Hoe mooi is het als je geholpen kunt worden, ondersteuning krijgt in een zachte maar heldere vorm. Dat ik met je kijk welke edelstenen en/of mineralen je weg wat kunnen vergemakkelijken. 

Wat een rijkdom, dat ik andere mensen mag leren om naar hun hart te luisteren. Maak er het mooiste van en laat mij je begeleiden als je er hulp bij nodig hebt. Of dat nu is door een sprankelsessie of workshop, ik help je graag op jouw pad door mijn ervaring en kennis met je te delen. Laat mij mijn steentje bijdragen in jouw proces.

Een groet van hart tot hart,

Diana van Dijk

Diana van Dijk met edelsteen in haar handen