Op verzoek van een aantal ouders ben ik begin 2022 gestart met workshops voor kids. De kinderen, of eigenlijk, jonge wijze mensen, zijn enthousiast en willen graag vaker. Daarom zet ik hem regelmatiger even in de agenda. Dus…

Zaterdagochtend 09 juli van 10.00 – 11.30 uur geef ik weer een workshop voor kinderen in de leeftijd 11-16 jaar! Tickets zijn hier te koop.

In deze tijd mogen ze al hun vragen over edelstenen op mij afvuren 😅 en vertel ik over de helende energie van edelstenen, hoe en waarvoor je ze in kan zetten en hoe te reinigen. Daarnaast doen we ook leuke oefeningen en bekijken we de verschillende vormen en structuren.

Na afloop is er de ruimte om lekker te shoppen.

Als ouder wil ik je vragen om je kind af te zetten rond 09.45 uur. Om 11.30 uur gaat de deur weer open om mee te shoppen of mee te kijken. Alleen ophalen is natuurlijk ook goed.

Dus is je kind dol op edelstenen, is er misschien een vriend/vriendin die gezellig mee wil? Koop dan hier je ticket zodat je zeker bent van een plaats!

Kosten van de workshop bedragen € 17,50.