Zo krijg je helende energie en sfeer in je huis

Zo krijg je helende energie en sfeer in je huis

Ik vind het heerlijk om ’s avonds een kaarsje aan te steken, dat flonkerende vlammetje ervaar ik als hartverwarmend en geeft een extra stukje gezelligheid in deze donkere dagen. Zo ook in de slaapkamer. Als het donker wordt doe ik daar vast een lampje aan. Ik vind het fijn als ik mijn slaapkamer inloop dat er al een mooi zacht licht brandt dat mij welkom heet. De sfeer is gelijk warm en uitnodigend.

Herken je dit? Ben jij ook zo van die sfeerbepalende elementen in huis wat het voor jou echt tot een thuis maakt? En zo ja, heb je er wel eens aan gedacht om dan verlichting van een bepaald mineraal te gebruiken? Of ergens een mooi plekje te maken met verschillende edelstenen die zo met elkaar een mooi veld aan energie verspreiden?

Reinigende energie
Ik heb zelf theelichthouders van seleniet omdat ik geniet van deze energie, maar ook het kaarslicht er prachtig in vind. En in de slaapkamer hebben wij zoutsteenlampen omdat dit een mooi warm licht geeft en een heerlijke reinigende energie heeft. 

Hieronder heb ik een aantal suggesties gezet voor als je hier meer over wilt weten. Want naast dat je een mooie sfeerverlichting in je huis hebt, verspreid je dus ook nog eens de helende energie van dit mineraal. Win-win situatie!

Bergkristal
Deze energie brengt zuivering en reiniging. Is een lekkere booster voor het immuunsysteem. Brengt balans en geeft zelfvertrouwen. Een prachtig mineraal voor in de woonkamer, omdat bergkristal staat voor harmonie. In het assortiment hebben we momenteel lampen en theelichthouders. Maar ook een prachtige geode of gepolijst stuk is een aanwinst in elke ruimte van het huis.

Seleniet

Seleniet geeft bescherming, rust en balans. Seleniet is ook pijnstillend. Een fijne ondersteuner bij hyperactiviteit en spanning. Geeft bescherming tegen negatieve energie van buitenaf, brengt ook een aardende energie in de ruimte. Seleniet brengt hemel en aarde samen. Het heeft een energie waarmee je makkelijker in verbinding komt met de engelen. Zo voel je je nog meer beschermd en veilig. In het assortiment heb ik mooie theelichthouders die licht en warmte brengen, maar daarnaast nog veel meer. Seleniet in huis is een absolute aanrader!

Zoutsteen

Zoutsteen heeft een energie die onderschat wordt. Deze heeft echt een grote waarde in een ruimte. Zoutsteen bevat een rustgevende, kalmerende energie die je helpt te ontspannen. Geweldig mineraal als je astma en/of eczeem heb. Mijn tante ging zelfs elk jaar naar de zoutmijnen in Polen omdat dit haar eczeem ongelooflijk verminderde.We hebben prachtige maanlampen in het assortiment. Maar ook andere lampen en scrub- en massagestenen.

 

Rozenkwarts
Rozenkwarts heeft een hartverwarmende, liefdevolle energie. Een energie voor zelfliefde en je hart openen om te ontvangen. Een energie die staat voor liefde en harmonie. Compassie naar jezelf en anderen. Deze energie opent je hart en brengt je dieper in verbinding met jezelf.

Rozenkwarts in combinatie met bergkristal verdiept de werking. Zo kan je een veld creëren. Een liefdevol veld voor een ieder die in de ruimte aanwezig is waar je dit plaatst. Ook rozenkwarts zit in vele variëteiten in het assortiment dus neem gerust eens een kijkje.

Terug naar blog